9 Aralık 2012 Pazar

Mimlerin Gücü Adına!





Farkındayım, baya boşladım buraları,kendi alemimde tıpkı böyle gezinmekteyim :) Ama mim yazısı olsa bile yeniden dönüşümü kutluyorum efem :)

Hikaru'nun mimiyle başlıyayım ben en iyisi, diğeri daha bi zor geldi bana nedense.

Çantamdaki 5 şey

Öhöm höm höm höm(efektli bir giriş olsun).Zannediyor musunuz ki sadece 5 şeyle sınırlanabilir.Asla! Şimdi, ufak tefek makyaj malzemelerinin içinde bulunduğu minicik bir çantacık.(Çanta, çantacık  doğurdu!)Makyaj fazla yapmam ama makyaj malzemesiz de dolaşmam.Dostlar alışverişte görsün hesabı. Bir adet kitap (sosyal psikoloji) , cep telefonum,anahtarlar, ıslak mendil, bebek bezi ( ne olur ne olmaz) ,tabiki de cüzdan, bolca not kağıdı(yapmam gerekenleri not alırım da, malum unutur oldum yaşlılık işte), kalem, kalem, kalem,heeyyyt kaç etti? çanta çatlayacak vallahi.

Odamda ki 5 favori şey

Hikarucum ellerin dert görmesin.Sana katılıyor ve evim de ki 5 şeye geçiyorum.Ben de foto koymak isterdim ama maalesef tembel insanım vesselam.

* Antrede ki puf ! eve girince öyle güzel görünüyo ki, "rahatım ben rahatım, gel ben de otur" diyor resmen.Bu yüzden olsa gerek eve girer girmez oğlum mutlaka üzerine uzanır, ben de yanına sıvışır otururum. Seviyorum pufumu :)

*Bir de balkonumu seviyorum.Yazın çok güzel olur, koltukta yan gelip yatmak.Akşamları çay muhabbetleri.Ooo yaz gelse yine özledim hemen.

*Bütün mutfak aletleri.Evimin gözdeleri olur kendileri.Aklınıza gelebilecek her çeşit bıçak, servis kaşıkları falan favorimdir.Tabak çanak olayına girmiyorum.Kısaca mutfağa dair herşey  favorimdir diyebiliriz.

Bu ay yapmayı planladığım 5 şey

İstanbul'a gitmek.Seminer var da o bakımdan yani.İstanbul'a gideceğime sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Doğru düzgün gezemeyecem zannımca, bol bol baş ağrısı çekerim artık.Ama bir günü kendime ayırmak planlarım dahilinde, görecez artık. Hee bir de, tiyatroya gitmeyi düşünüyorum, ihmal ettim bu aralar.

Almak istediğin 5 şey

Oy oy oyyy.Bolca kıyafet var hedefimde, doymadım doyamıyorum.Bir adet bot, bir de mause alsam iyi olacak galiba.Bozuldu da, şuan çektiğim çileyi anlatamam size.Fırlatacam şimdi laptopu!!!

Seni mimleyen kişiden etkilendiğin 5 şey

Zeki, çevik, ahlaklı, ayrıca  hemşerim olur kendileri.Kendini hiç görmemiş olsam da, bağrıma basasım var. 40 yıllık tanıdık gibi hissettiriyor.Bu alemde ki - bildiğim-  tek akranım olur kendisi :)

                                                               
                                                                             *****

Veee bir de ortadoğu ve balkanların en iyi izleyicisi, tavsiyelerine gözüm kapalı uyduğum, zevkine sonsuz güvenim olan Mikalzia da beni mimlemiş(Sanırım ben hala 5 şeyin son  sorusuna takılı kaldım :)) İnanın bu mimmi kafamdan atamıyorum.Bir şey duyuyorum bunu yazsam diyorum.Gün içinde aklıma korece kelimeler felan geliyor o kadar yani.Çok riskli bir mim bu yahu.Sonuçta duyduğumu yazacam.Lokum derken b**um deme olasılığı %90, en azından kendi adıma yani :)

Saranni-seviyorum demek zannımca.Öyle çözümleyebildim yada.En kolayı da bu galiba.

Balli-çabuk anlamında, ben de çok seviyorum.Hatta bazen günlük hayatta kullanır oldum.

Şiro- İstemiyorum. Aslında söyleyiş tarzları hoşuma gidiyo.Kimin neyi istediği, istemediği umrumda değil.

Anyon- merhabanın özeti.Gençler daha çok kullanıyo.Kulağa çok hoş geliyo.

Biyanne-Üzgünüm. Ama ben hakikaten üzgünüm.

Bir sürü kelime var aslında ama yazıpta Koreceyi katletmek istemiyorum.Ve traslate Allah belanı versin.Senden azcık kopya çekeyim dedim.Elime yüzüme bulaştırdım.Ya ben başka bir Korece dinliyorum dramalarda, filmlerde felan, ya da sen başka bir Koreeceden bahsediyosun çözemedim.

Vee Hikaru bu mimi senin başına musallat ediyorum.Kaçamazsın, yazmazsam ölümü gör bak(!)Vee vee  blogundan daha fazla ayrı kalamayan, buna da pek bi memnun olduğum mydestiny, yazmamışsındır herhalde :)Kan ter içinde kaldım vallahi, bu nedir allasen  Kore işkencesi de bu olsa gerek :)

                                                                   


10 yorum:

Güney Kore ve Ben dedi ki...

Hoş bir yazı olmuş.

Mikal Zia dedi ki...

yazmışın işte. düşündüm de ben de seviyom galiba dediğin kelimeleri. hatta bazı bazı değil çoğunlukla kendi dilim hissiyatımı karşılamıyomuş gibi hissediyorum. herkese palliii, şiro, şikkuro falan demek istiyorum. anlamazlar diye içime atıyom hep :'{

mydestiny dedi ki...

Şu favori korece kelime mimi ilginç ama eğlenceli tabii okuması! :P Şiro'yu ben de çok seviyorum çok sevimli bir kelime, kulağa hoş geliyor.

Yazarım ben bu mimi, tenk yuu :))

hikaruivy dedi ki...

eline sağlık cnmm, kaçamadım ya la :P çantan maşallah asker bavulu gibi, her bi şey çıkmış içinden :D bu arada istanbul'a gelirsen ve vaktin olursa arasana. takılırız kız kıza :) ayrıca hislerimiz karşılıklı canım; ben de kırk yıllık ahbabımmışsın gibi hissediyorum seni. mucukladım yanacıklarından :D

Deniz dedi ki...

Kleinn Klein,

Teşekkürler, sen de hoşgeldin :)

Deniz dedi ki...

Mikal Zia,

Atma içine canım, bol bol yaz işte.Hem ben de yazdım güya ama, gel de bana sor.Kurdeşen döktüm vallahi.Acemi işi oldu biraz :)Bu arada yine sözünü dinledim, kendime hakim olamayıp I miss you ya başladım.Hadi hayırlısı...

Deniz dedi ki...

mydestiny,

Hee şöyle, ne o öyle "kısa bir ara" falan.Özletme kendini.

Doya doya yaz canım, at pasını... :)

Öpüyorum ^^

Deniz dedi ki...

Hikaruivy,

Köşeye sıkış diye seni mimledim zaten :D Asker bavulu halt etmiş, bir o kadar da yazmadıklarım var.Buz dağının görünen kısmı o.

İstanbul işim sarpa sardı.Yazdım ya ondan kesin, nazara geldi :)Ah canıım ne fırsatları kaçırdım :(

Öpüyorum canımcım ^^

Asiruh dedi ki...

mimin var ben de :)

Deniz dedi ki...

Tez vakit yazacam mimi, teşekkürler ...