19 Nisan 2013 Cuma

MİM: Soruyorum, Sooooordum!








Alielle beni mimlediğinde muhtemelen Amerika keşfedilmemiş, biz domatesle tanışmamış belki de Haçlı seferleri daha başlamamıştı.Tamam abarttım ama anlayın işte o kadar önceydi :) Teşekkürlerimi sunup en sevdiğim mim şekli olan soru-cevaplı mimlere bir örnek de ben sunayım efendim ....

1. İlk izlediğiniz Kore dizisi? Dizi hakkındaki yorumunuz?

Hımm, o kadar eskiyi sordun ki düşündüüüm ve:Personel Taste

2) İlk oppanız, ilk unniniz?

 E haliyle Le Min Ho'yu severim.İlk göz ağrımdır kendisi.Her ne kadar kendisine "oppa" diye hitap edemesem de(Çok küçük yahu bunlar ). Unni hımmm Gıl Ra Im'mi severim.

3) Oyunculuğunu beğendiğiniz Koreli aktörler?

Won Bin, vallahi çoğunluk psikolojisi Kore bayılıyor kendisine, ben de bayılayım dedim.So ji Sub, Jun Woo Sung, Jang Dong Gun, Lee Sun Gyun, Gong Yoo.. Bu liste bitmez bu kadar yeter :)

4) Ostsini en beğendiğiniz dizi?
A Love to kill olsa gerek.İzlerken böğüre böğüre ağlatıyordu.Şarkı sözleri felan güzeldi, ya da o zamanlar  toyduk, arkadan biri gak dese yine ağlayacaktık.A bir de You are beatiful'un hakkını yemeyelim, müzikleri güzeldi.

5) İlk izlediğiniz anime? İlk izlediğiniz Kore filmi?

Itazura na kiss   ve emin olmamakla beraber my sassy girl diyorum.

6)En son izlediğiniz kore dizisi?

Flower Boy Rumyun Shop bitirdim.Bu aralar Best Lee Soon Shin'e bakıyorum ama 50 bölüm olduğunu öğrenince soğumadım desem yalan olur.

7)İlk izlediğiniz tarihi dizi?

Şu TRT'de ki saraylı dizilerden biriydi ama adını çıkaramadım şimdi.

8)Tayvan, Japon yapımlarıyla aranız nasıl en sevdiğiniz film ve dizilerden aklınıza gelen?

Pek iyi değil. Az ve öz şeyler izledim diyebilirim.O kadar az ve öz ki aklıma bile gelmiyor, lafı dolandırıyorum şuan :D

9) Ne kadar süredir dizi izliyorsunuz, bu süre zarfında kaç dizi devirdiniz? Aklınıza ilk gelen izlenmeli dediğiniz bir dizi?
ooo tek taşla 3 kuş vurma çabaları seziyorum bu soruda :) Şimdiii, sanırım 2 yılı geçti dizi izlemeye başlayalı, kaç tane izlediğimi ben bile bilmiyorum.Ama akılına gelebilecek dizilerin çoğunu izlemişimdir.Tabi ilk başda ki gazla devam edemiyorsun.Dışarda da bir hayat var bırak şu bilgisayarı diyorsun bir noktadan sonra.A gentleman dignity'ı çok sevmiştim, bir de answer to 97 var son dönemlerden.Coffe prens'i  Gong yoo'nun mükemel aşık hallerinden ötürü çok severim. Çok varmış ya!

10) Sıkıldığınız diziler?
Can We Get Married? Valla ben hala bilmiyorum.Evlendi evlenecek derken bıraktım diziyi.Her yerden bir aşık çift fışkırmaya başlamıştı artık.Ben de yeter dedim.Fait'i bitiremedim birde.Nedeni burda.I do I do sıkıcıydı ama direndim, bitirdim :)

11)Hangi dizi karakterlerine tekme tokat dalmak istediniz?
İzlerken hep diyorum aslında, her dizide muhakkak birileri oluyo da, aklıma gelen...Dur, iki başrolü birden pataklamak istediğim yegane dizi Playful kiss.Salak Ha Ni  sana aşığım Son Jo dedikçe yolmak istedim saçlarını, yeter be kızım bu kadar rezillik! Çocuk da odun odun gezindi ya dizi boyunca, seviyo mu dövüyo mu belli değil.O da ayrı bi gıcıktı.Ama yine de güzel diziy di hee(kıyamam)

12) Sonunu beğendiğiniz ve beğenmediğiniz diziler?
Ooo o karanlık bir kuyu canım.Bilemedim şimdi.Şu 5 yıl sonra buluşalım, avrupaya okula gidip geliyim kavuşalımlı sonları sevmiyorum.Bezdik artık.

13) Dizi müzikleri hariç ilk dinlediğiniz şarkı?
Big Bang'di de hangi şarkıydı orası silik.

14)Sevmediğiniz unni ve oppalar?

Yok valla.Sevilmeyecek aktör mü var Kore'de? Hepsinin maaşallahı var yani.Doktorları desen mükemmel, pek yetenekliler hepsi birer heykeltraş  :) Unnii ye gelince 3 dk dır düşünüyorum bulamadım.Zaten unni diyebileceğim pek kimse de yok :(

15) Korece mi Japonca mı Çince mi?

Korece

Şİmdi ben de nacizane üç beş kişiyi mimleyeyim dimi; çoğalalım arkadaşlar...

Squaw
mikalzia
Asiruh
Mydestiny

Yazarsanız ala...

9 yorum:

Asiruh dedi ki...

mimlenmişim hemen de gördüm :)teşekkürler :) aylar sonra bloguma uğrayacağım artık :P

Alielle dedi ki...

Hahah aslında 5. soruda var kuş vurma çabası :D Doktorlar heykeltraş ha çok güldüm buna ben de başladım lee soon shine de 3 ayda biter o büyük ihtimalle bölüm beklerken fıtık olup bırakıcam cevapların çokk teşekkürler :)

Mikal Zia dedi ki...

Soruları kim hazırladıysa teesüf ediyorum. çok genel sormuş, istiyo ki illa beyin fırtınası yapalım sdjfhsg

Deniz dedi ki...

asiruh,

Hadi bakalım, ayların birikimiyle nasıl cevaplar gelecek? Bekliyorum...

Deniz dedi ki...

Alielle,

Lee soon shin işi gıcık hakikaten, alt yazısı geç çıkıyo.ama benim için daha iyi. bitmiş dizilere başlayınca sonunu getirmeden bırakamıyorum.Böyle eş zamanlı izleyince haftalık doz olarak bünye sindiriyo.Altın vuruş ihtimali sıfır :)

Deniz dedi ki...

Mikal Zia,

Ne diye teesüf ediyosun ki? Beyin fırtınası senin işin :)Sana güvenim tam, bekliyorum cevapları ...

Squaw dedi ki...

Omo! Mimi yeni görüyorum. Bu ara öyle doluydu ki kendime bile yetemedim. :/

Teşekkür ediyorum canım, en kısa zamanda geliyorum. Sayende aya vurmadan bloğumun yolunu tutmuş olacağım. :P :D

mydestiny dedi ki...

Düşünmeye sevk eden bir mim olmuş :))) Sorular güzel ama, ne zamandır mim yazmıyordum tenk yuu ^^

Deniz dedi ki...

Biran önce yaz da,şöyle bir tozunu attır blogun.Özler oldum yazılarını, öperim ^^