14 Ekim 2012 Pazar

BB Krem Mucizesi

MISA Cho Bo Yang BB Crem
                               

Biri hüsrandan mı bahsetmişti :) Aylaaaar önce şu yazımı okuyanlar hatırlayacaktır.İlk BB Krem deneyimimi Garnier ile tecrübe etmiştim ve sonuç pek de iç açıcı değildi.Kesinlikle yılmadım, küllerimden yeniden doğdum.

Hangi blogda "Ebay alışverişim" başlıklı bir post görsem, içim burkulur; kendimi komşu kızın sahip olduğu ama kendisinin asla edinemeyeceği oyuncağa aval aval bakan bebeler gibi olurdum.Durdum, kendime acımaktan vazgeçip; "Neden risk almıyorsun Deniz?" dedim.Böylelikle Ebay turlarıma başlamış bulundum efendim.Başlarda tabi ki gümrük korkusu vardı.Satıcıya attığım onlarca mesaj, geldi mi, gelecek mi telaşı.Len elin Korelisi ya çakma ürün yollarsa korkusu da cabası.

Bütün bu korkuları bir kenara bırakıp kendime seçtiğim BB Kremi Ebaydan satın aldım.Efendim, kendileri Misa Cho Bo Yang BB Krem olur.Seçmemin nedeni bana içerik olarak daha doğal ve kırışık önlemede daha etkili olması.Geleceğe yatırım yapmak gerek değil mi? :)

* Yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve kesinlikle çok memnunum.Öncelikle cildi yumuşacık pamuk gibi yapıyor.Nemlendirici olarak bile sürebilirsiniz.

*Kapatıcılık özeliğine gelirsek, tek kelimeyle mükemmel.Üstelik benim aldığım ürün kapatıcılıktan çok cildi yenileme özelliğine sahip.Buna rağmen bütün çillerimi tamamen kapattı.

*Yüzünüz de kesinlikle kalıp gibi durmuyor.Öyle ki dışardan ürünü kulllandığın belli olmuyor bile.

*Tek kötü yanı ürünün sadece iki tonun olması. No 1 benim cildime uydu. Ama yine de çok soluk görünmemek için biraz allık istiyor. 2 numara açık tende çok sırıtıyor( No 2'yi de arkadaşa aldık da tecrübem ordan).

                                                                                                     


*Ebaydan satın alacaklara önerim ; Kesinlikle pazarlık yapmanız. İndirim kesin yapıyorlar ve birkaç ürün alacaksanız toplamda baya fark ediyor.Ama tabi ki kendinizi kaptırıp eş dost akrabaya da alayım demeyin, çünkü gümrüğe takılma olasılığı artar haliyle.Ve mutlaka belirtmeyi unutmayın ki, paketi gönderirken "hediye" seçeneğini işaretlesin.Gerçi çoğu satıcı için bunu hatırlatmaya gerek bile yok, işin uzmanı olmuşlar.Ama işimizi sağlama alalım değil mi?  :)

*Ben tek ürüne yaklaşık 45 TL verdim.Türkiye de aynı ürünün  95 TL ye satıldığı düşünülürse karlı bir alışveriş olduğu aşikar.Haydi kızlar, davranın bilgisayarlara :)



mmmmvv

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Acaba satıcının ismini söyleyebilir misin bizde ondan alışveriş yapalım gerçekten çok ucuza almışsın bende 95 tl ye saf gibi alıcaktım çok sagol birde bu ürün ne kadar süre dayanıyor.1 ayda falan biter mi?

Deniz dedi ki...

Yanlis hatirlamiyorsam yourmate adinda bir saticiydi. Bir ayda bitirebilmen için, kremle yikanman lazim.öyle kolay bitmez.kullanim dozuna göre degisir, ben iki aydir kullaniyorum ama hergün surmuyorum tabi.bitme belirtisi yok daha.
Geç cevapladigim için üzgünüm, umarim yardimci olmusumdur.sevgiler.... :)

my eyes dedi ki...

Yazıyı okuyunca istemsiz bir'Acaba bende bir yan etkisi olur mu?' sorusu aklıma geldi.Çünkü cildim hemen herşeye tepki veren türden :D Ama sendeki etkilerden çok etkilendim:)(nasıl bir cümle oldu yaa :D)Duyduğun bildiğin bir yan etkisi falan var mı?

Deniz dedi ki...

Merhaba my eyes,

Şu ana kadar herhangi bir yan etkiyle karşılaşmadım.Ama cildin hassassa "küçük bir kısımda denemeni" tavsiye ederim, en azından kutularda hep öyle yazar :)

Etkileri o kadar güzel ki, etkilenmemek elde değil ;)

Sevgiler....

hikaruivy dedi ki...

selam denizcim, yine bir bb cream yazisi yine ben :) ben hala missha kullaniyorum, hatta sana daha onceki yazina yazdigim yorumda dedigim gibi epey de memnunum. ama artik ben de istanbul vatandasi oldugum icin abd'den getirdigim bb cream'lerin bitmesine pek fazla kalmadi :/ bu yazini gorunce hazine bulmus gibi oldum: hem sen cok ovmussun, hem de kirisik onleyici falan diyosun, ooh super :D bi dahaki siparisi ben de bu markadan vereyim. tesekkurler, sevgiler canim ^^

Deniz dedi ki...

oooo kimler gelmiş, hikaru sahalara dönmüş.Tabi İstanbul'a gelince iş güç, bloguma uğramaz oldun değil mi?
-Serzenişim bitti- :)

Bence çok iyi bir ürün.Ama eski tecrübemi biliyorsun canım.Çölde su bulmuş gibi oldum :)Ve evet, almamda ki en büyük etkenlerden biriydi; kırışıklık önlüyormuş!Yani yanlış anlaşılmasın tek bir kırışıklığım bile yok da, önlem işte ;)

Öpüyorum yanacıklarından :))

Adsız dedi ki...

kargo ücreti ne kadara geldi? ben de alacağım da.

Deniz dedi ki...

Benim aldığımda kargo satıcıya aitti, kargo ücreti yok ekstra.

Adsız dedi ki...

Canım biz nasıl ulaşabiliriz senin kremi aldığın satıcıya