8 Mart 2013 Cuma

Flower Boy Next Door



Evini dünyası haline getirip dışarı adımını atmayan bir kız ve komşuları arasında geçen sıcak bir hikaye.Kızın sıcak olduğu felan yok tabi, asıl sıcak olan komşular :)
Dizi de bi F4 daha yaratma çabası söz konusu olsa da aman aman bi 4'lü bulunamamış maalesef.Bu dörtlü biraz toplama olmuş.Ek kontenjandan 5'e çıkarmaya çabalasalar da cık :)


Park Shin Hye kendi halinde evinden çıkmayan bir editörü canlandırıyor.Hayat ona çok acımasız davranmış, o da kendini eve hapsetmiş.Bu  "acımasız davranma" kısmına daha sonra tekrar değineceğim.Ama bu kız da da nasıl bir aura varsa artık; You Are Beautiful da kendisine hep beraber gıcık olmuştuk.Kendisini pek güzel bulmam, vasat bir kız bence.Malum dizide de gökte uçan erkek karga bilem aşık olmuştu kıza.Burda da aynı durum söz konusu.Yalnız 401 numara 10 kaplan gücün de olduğundan artık dur diyorum kendisine.






Yoon Shi Yoon nam-ı değer Enrique beni koreli sevimli erkek tipinden resmen soğuttu.Onu öyle ağzı burnu büzüşmüş, salak salak şebeklikler yaparken gördükçe midem kalktı resmen.Bir kere hiiç uyumlu bir çift olmadılar Go Dok Mi(Park Shin Hye)'le.Şu tipe bak ya, kız gitti buna aşık oldu resmen peh!









Bu kadar laftan sonra tabi ki tahmin etmişsinizdir gözdemi :)  Kim Ji Hoon nam-ı değer 401 numara.Kendisin en iyi ikinci erkekler top listemde I Need Romance 2012'de ki Kim Ji Suk'u tahtından iki numaraya indirip, birincilik koltuğuna oturdu.(Kusura bakma Kim ji Suk'cum, Kim ji Hoon tam 3 yıl kıza aşık, söyleyemeden beklemiş.Tabi ki o hak ediyor)Nedir bu Kim'lerin başına gelen? Bu Kore stili senaryolara sinir olmaya başladım, hep iyi erkekler reddediliyor yahu!







Ama dizide ki diğer bir gözdem tabi ki webtoon editörü Kim Seul Gi.Bu kıza bayıldım.Onu izlerken kendimi gördüm sanırım.Sürekli çalışan,bağırarak konuşan, iş yerinde yemek yiyen, sandalyesinde uyuyan bi tip.Sanırım bir evi yoktu :D Gözlerinin altında ki mor halkalarsa onu daha bi sevmeme neden oldu.Çok komik bir tipti.Hele Kim Ji Hoon'un onu yalnızlıktan kurtarmak için verdiği tüyolar, kızcağızın da not alması koptuğum andı.Neydi o maddeler;

1- Alçak sesle konuş ki insanlar sesini duyabilmek için sana yaklaşabilsin
2-Saçını yıka ki çok dağınık görünme, insanlar sana yaklaşınca çiçek gibi güzel kokarsın!
3-Üçüncü var mıydı emin değilim...Ben yaşlı bir kadınım bu kadarının bile aklımda kalması mucize.


Ne demek istediğimi pekiştirmek için buyrun efem.Bu video herşeyi anlatacaktır sanırım



Aaa bir de Enrigue'nin ilk aşkından bahsetmeden geçemeyeceğim.Aman aman bir rol değildi.Her zaman ki yapışkan kız tipiydi ama çok güzel bir kızdı yahu.İlk kez izledim ve umarım yakında bir başrolü olur  da doya doya izleriz.


   
  Ama ama  ama ne olmadı?


  • Kore de şu abartma olayı var ya ne olacak bilmiyorum.Enrique ilk oyununu 10 yaşında yazmış, çok zeki yakışıklı mükemmel biri .Bööğğğğğğ midem kalktı.Bıktık artık bu başrollerden.
  • 401 beyefendi aslen zengin bir şirket sahibinin kayıp oğlu.Hayalleri için paradan vazgeçip, orta direk bir hayatı seçmiş.Malum esas kızı seven herkes mükemmel olmalı.Tekrar bi böööğğğğğğğğğğğğğ!
  • Go Dok Mi nin uyduruk dramı.Hadi ama hakikaten uyduruktu.Bekliyorum kız kendini eve niye kapattı diye, öyle bir sebep çıktı ki inanamadım.Sebebi öğrendiğimde hala asıl bir neden vardır canım, bu değildir diye bekliyordum ama umduğum olmadı.Neydi o kendini hapsetmesinin nedeni?Anne babasının ayrılması - bunu anladım yine biraz biraz - ve lisede aşık olduğu öğretmeniyle dedikodularının yayılması - bu ne ya şimdi?- Bu kısmı biraz zayıf olmuş, insan daha bir dram bekliyor.Ne dramlar gördük bu biraz çerez kaldı yani.
  • Tamam kızı asosyal, nevrotik bir tip yaptınız ama o tutumluluk olayı da neydi?Doğalgazı açmayın, montlarınızla oturun, yatarken sıcak su dolu şişeler kullanın, ısınmanıza yardımcı olur.Aman sabah su soğuyunca sakın atmayın.Dişlerinizi fırçalar, kalanıyla da tuvalete gidersiniz.Töbe töbe, yok artık daha neler.Uygulayacam bu ay bakalım fatura ne kadar gelecek :D


İşin özü ben tvN dizilerinin severim,  daha bi samimi gelir bana.Özellikle bölüm süreleri kısa olması ayrı bir güzellik benim için.Şimdiye kadar izlediğim tvN dizileri arasında en vasatı buydu.Aman hakkını yemiş olmayayım.Biraz Bizimkiler tadı da bırakmıyor değil damakta.İzlemek isteyenler için şimdiden iyi seyirler...  :)










































F5 :)

11 yorum:

Adsız dedi ki...

her zamanki gibi döktürmüşsün denizchan. ben bu diziye başladım ama twitter'da bazı çingular soğuttular resmen, ikinci bölümde bıraktım. yoon si yoon'dan soğumak istemedim :) hakkaten o ne şebek tip olmuş öyle?

park shin hye ile ilgili söylediklerine aynen katılıyorum, vasat ama sonnn derece şanslı bir kız :D korelilerin abartma huyundan ben de çok sıkıldım yaauuu, bişeyi de tadında bırakın karşiim. bi böğğğğ de benden! :D

eline sağlık, diziyi izlemiş kadar oldum gene, kıh kıh :)

ps: su faturan düşük gelirse kızın verdiği tip'leri ben de deniycem, haber et :D

Mikal Zia dedi ki...

O enrike mi ne zıkkımsa onu zorlama şirnliklerinden, sevgi kelebeği hallerinden öyle tiskindimdi ama hadi yine devam edim dedim. En son 4. bölüm müydü neydin birbirlerinin üstüne yanlışlıkla düşüp öpmece olunca eee dedim sizin yazacağınız diziye de yapacağınız romantiğe de hsdfkjhgjdsf

Yani izlemedim işte sonuna kadar.

O tasarruf şeysini de geçen yaz denedim ben klima açacağıma vantilatör açtım sabahları. fatura 350 geleceğine 450 geldi sdkjfhgfkjdfh nassı koydu nassı koydu. o yüzden bıraktım bu işleri geçen yaz :3

ruhdagı dedi ki...

Enrigue'nin ilk aşkını oynayan kız, Jung Yong Hwa ve Park Shin Hye'nin oynadığı Festival diye bir dizi vardı orada da yan rolde oynamıştı. Başrol için şansı yok galiba :)

Bu arada ben diziyi 401 numaradaki çocukların ve editör kızın rakun gibi gözlerinin hatırına bitirdim.

Deniz dedi ki...

Hikaruivy,

Biraz geç oldu ama dönebildim bloga.
Sorma pek izlenecek bir yanı yoktu.Benim oğlan gece uyumayınca ben de izleyeyim bari dedim, öyle araya kaynadı :)
yoon si yoon değilde bir dönemin tv fenomeni çarliyi koysaymışlar da olurmuş.Maymunluktan başka bi şey yapmadı.Rezil rüsva etti kendini, hayat sevgisi doluya güya...bu arya tekrar bi böğğğğğğğğ!!!!

park shin hye olayına girmiyorum bile, duygularım malum :)

Su faturasının yanı sıra, asıl hedef doğalgaz.Bir taş iki kuş misali.Ama benim faturada tık yok henüz :)

Ah canım ben yazmak istiyorum da hayat izin vermiyor işte, öperim seni ^^

Deniz dedi ki...

Mikal Zia,

Ne olacak senin bu yarım bırakmaların?I miss you u bana izlettin, sen yarım bıraktın.(bak hiç unutmuyorum yalnız).O üst üste düşme olayını sorma bak fotoyla da kayıtlara geçirmişim zaten :)zaten ilk öpücükten ziyade bir refleksle dudakların dokundurulup çekilmesi de diye biliriz.teknik olarak bi öpücük yoktu ortada :)

Fatura işi hüsran oldu resmen.Tabi Kore de evler daha küçük, ucuza da ısınır, ısınmak için kullandığı suyla sabah tuvalete de gider! Len hangi senaristin aklına geldi bu valla bravo.

Deniz dedi ki...

ruhdağı,

festivali izlememişim, bilmiyorum.hoş kız ama Allah için.Başrol için fazla iyidir belki, o yüzden yan rollerde kalıyodur.Malum başroller çirkin ve beceriksiz olmalı :)

401 ve rakun editör olmasa dizi izlenmezdi ki zaten.Editöre bittim zaten :)

^^

Alielle dedi ki...

Mimlendiniz :) http://olaganici.blogspot.com/2013/04/mim-genel-sorular.html

MyReaL dedi ki...

bu dizinin ilk bölümünü izler gibi oldum ama ondan sonra beni sarmadı bıraktım.. tekrar mı başlasam acepp :/

Deniz dedi ki...

Merhaba Aslıhan,

Bolca boş vaktin varsa izleyebilirsin aslında.Çok etkilendim desem yalan.Sanırım yaşla da alakası var.Sevemedim enrique kardeşin şebekliklerini...

Adsız dedi ki...

Hic yasla alakası yok ben 22 yasindayim enriqueye bes dakika zor dayandım ahhhh 401 o olmasa bir bolum bike izliyemem ya sarhos oldugu zaman godokmicigim her gece cöpleri topkardı deyip cöp toplayısı yok mu ahhh ahhh

Deniz dedi ki...

Ben ne bilim,herkes pek beğenmiş.Ben de dedim ki herhalde ben yaşlandım ve kuşak farkı dedikleri de bu olsa gerek :)

Çok sevimliydi ya bu 401, ya bardakla duvardan kızın dairesini dinlemeye çalışmasına ne diyeceksin?Kıyamam ..

*Bu arada hoşgeldin, geç oldu ama ...^^