30 Mart 2013 Cumartesi

Yerli Malı Misa: Bir Aşk Hikayesi

Cin bloggerlar çoktan farketmişlerdir zaten.Benim de farketmemi iş yerinde ki, Kore sevdamdan haberdar bir  arkadaş sağladı.Malum tv izlemeyen benin dünyadan haberi yok! Özellikle Fox'un dizileri bana hiiiç hitap etmez.Kanal listem de bayaa sonlardadır kendisi.Fox, Kore sevdamızdan haberdar olmuş olsa gerek, Misa'nın Türk versiyonunu yapmış, adını da "Bir Aşk Hikayesi " koymuş. Akibeti ne olur bilmem.Reytingler ne olur?Sonuna kadar saçmalamadan gelebilirler mi? Oyunculara şöyle bir baktım da özellikle mi kumral, renkli gözlü oyuncu kullanmışlar anlamadım.Aynı tadı vereceğini hiiiiç beklemesem de bu hafta bir göz atmayı düşünüyorum.İzlemek isteyenler için salı saat 20.30'da fox tv'yi açmanız yeterli.(reklam gibi oldu)





                                                                               ******

Bu kardeşlere bayılıyorum, bu aralar favorim...Büyüyünce Kore'nin Popstarı olacaklar :)



6 yorum:

Squaw dedi ki...

Aynı şekilde ben de arkadaşlarım sayesinde haberdar olmuştum ve ilk bölüme göz ucuyla baktım, baktım ve kalakaldım. Oyuncu seçimleri berbat, tek iyi olan seçim Zuhal Olcay'ın anne rolünü üstlenmesi. Hele o ilk sahnelerdeki Eun Chae ile Yune'nın sahnelerini izlerken MiSa'dan soğurum diye nasıl korktum bilemezsin. Oyuncu seçimleri yanında, karakterlere verilen isimler de çok kötü.

Koyu bir MiSa severim, Türk versiyonun yapılmasına da karşı değilim fakat bir iş yapılacaksa hakkı verilmeli diye düşünenlerdenim. Zira ''Bir Aşk Hikayesi'' tökezleyenlerden olmuş. Adı bile kötü, MiSa'nın sihri, o aşkın içindeki 'özür' boyutunu izleyicisine daha ilk dakikalarda sunmayı başaran adında saklıydı.

Deniz dedi ki...

Ben ilk bölümünü izlemedim, haberim olduğunda çoktan yayınlanmıştı.
Oyuncular konusunda sana katılıyorum.alakasız, bi dizide rol kapamayıp bari bunu kaçırmayalım diye rolü kabul etmiş bir grup insan olarak bakıyorum kendilerine.Zuhal Olcay'ı ayrı tutuyorum tabi, pek severim kendilerini.Oyuncular böyle olunca insana ister istemez eğreti bir iş gibib geliyor.Zira kanalın geçmişi de pek iyi değildir gözümde.Bİr Deniz yıldızı vardı bu kanalda sanırım, göre göre adımdan soğudum :) Yer gök aşk diye bir dizisi vardı, yılan hikayesine dönüp -araştırmadım ama- dünyada ilk başka diziye karakter transferini gerçekleştiren.Bütün bunları düşününce bir ön yargı oluşuyor ister istemez.
İnsan keşke daha profesyonel eller tarafından uyarlansa diyor ister istemez.
Bardağın dolu tarafı da der ki: Sonunda Kore keşfedildi, bu daha başlangıç, daha iyileri de bunu takip edecektir.

Squaw dedi ki...

Zuhal Olcay kendini harcamış bence, o kadroda kaybolup gidecek. :(

O kanalı ben de sevmiyorum zaten, gerçi ben TV takipçisi olmadığım için hiçbir kanal bana hitap etmiyor. :) Sakın, adından soğuma, Ege insanı ve deniz aşığı olduğum için Deniz adı bana hep özel gelmiştir; hem erkeklerde hem de kızlarda çok sevdiğim bir isim. Bu yüzden de adına haksızlık etme. ;)

Bence keşfedilmese daha iyi, her el atan böyle yaparsa bizi soğutacaklar. :P :D Orjinal dizilerinin bazılarında isimleri bile batırıyorlar, The Princess' Man'in Prensesin Tutkusu gibi olması. :(

hikaruivy dedi ki...

valla ben sevdim yav... bunda orijinal misa'yı izlememiş olmamın ve yamaç telli denen şirini pek bi beğenmemin de etkisi var, eheh :) esas oğlan biraz donuk geldi ama ji sub da öyleymiş dediler. kızın annesi karakterine ise bayıldım, tam bir kore annesi :) zuhal olcay da rolüne bence çok yakışmış. valla şaka-maka 3. bölümden itibaren izlemeye başladım, eğer tadında bırakır ve 16da final yaparlarsa gayet iyi bir çalışma olmuş olacak.

Deniz dedi ki...

Ji Sub'un donukluğuyla aynı donukluk değil işte o, fark orda :)

Kıyafet tarzları, hal hareketleri felan taklit etmeye çabalamışlar da, göz aşinalığından mıdır nedir bi çekik aradım ben.

İnşallah 16 bölümde kalır, sevilirse de zaten başka dizi mi yok uyarlamaya.Yenisi gelir işte...
Öperim ^^

admin dedi ki...

Aşk kitapları mı arıyorsunuz? Tıklayın: en güzel aşk kitapları