6 Nisan 2012 Cuma

Vee Deniz De Delirir !!!




Çat diye çatlamak üzereyim, neresinden tutup da düzeleyim....

 Daha nasıl bir giriş gerek durumumu belirtmek için?İş bu bir kriz yazısıdır!

* Bu aralar pek bi bunalım takılmaktayım.Allahım neden ben? Yine mi sabah oldu ?Hep uyusak, büyüsek modunda dolaşmaktayım.İşin kötüsü en son ne zaman deliksiz  5 saat uyku çektim, hatırlamıyorum.

* Önümde kocaman bir yığın halinde yapılması gereken işler var.Ben onlara bakıyorum onlar bana - zihnim de tabi- ne yapsam bilemiyorum.Öküz-tren ilişkisi içersindeyiz kısaca; bakıştıkça  dağa dönüşüyorlar.

* Bu aralar kafam güzel, sigaraya mı başlasam diyorum; varın gerisini siz düşünün.İşten kaytarmak için bahanem olur(!).İşler sarpa mı sardı, ortalık mı karıştı? Hemen  'arkadaşlar sigara içmeye çıkıyorum' diyesim var.Bütün iş hayatım boyunca hep bunu yapmak istemişimdir .Hiçbir şeye imrenmedim buna imrendiğim kadar.Ya da en azında iyi de  kardeşim, 'sigara içmiyorsak biz insan değilmiyiz uleeyyynn' diye haykırasım var!

*Sağlık personeli sürekli güler yüzlü olmalı, zihniyetini yaşatan insanlık ; artık yeteer diyorum.Zira anlayın artık, biz de birer insanız ve benim pilim bitti.Bu aralar Kore dizisi de izleyemiyorum.Düşünün halimi, güler yüz  stoklarım tükeniyor.Sabrımın son demindeyim, üzerime gelmeyin.

*Düzenli olarak D&R dan aldığım kitaplarım.Artık sizi de okumak istiyorum.Şöyle okudukça ruhumu dinlendirmek,uzak ufuklara dalmak istiyorum.Vitrinde ki biblolar gibi, kitaplıkta kalmanıza gönlüm razı olmuyor.İşin aslı kasiyer kız beni alim zannedecek ondan korkuyorum.

*Artık benim de bir tatil planım olsun istiyorum.Zira biraz daha Gülhan'ı izlersem, kıskançlığımdan öleceğim.Oysa ölmek için çok gencim.Ne iş ama, kız çalışıyorum ayağına dünyayı gezsin, biz burada kriz geçirelim.Adaletin bu mu dünya?

*Richie Rich'in her derde deva,süpersonic robotundan istiyorum.Adını unuttum.Sürekli evi temizlesin.Yemek falan yapsın.Zira ben çok sıkıldım.Hakikaten neydi o ya, tek elle koltuğu kaldırıp altını süpürürdü.Ne iş olsa yaparım abi hallerinde, kendini paralardı.

*Kapasitemin %100'ünü kullanmak istiyorum.Enerjim hiç bitmesin, 7-24 dinç; zeki, çevik ve ahlaklı olayım, en yüksek binanın üzerinden bir sıçrayışta atlayabileyim :)


                                                                      ***



Neyse, son maddeden sonra anladım ki bu yazı saçmalamaya doğru ilerliyor.Ben en iyisi iyice elime yüzüme bulaştırmadan burda bitireyim. Sizi kafa jelibonlara emanet ediyorum.












 Bu arada ciddi bir yazı yazayım diye başladım, yine saçmaladım.Ne yapalım huy işte  :)




4 yorum:

mydestiny dedi ki...

Çingu, sakin ol; hayat çok güzel! Derin derin nefes al, bak şimdi daha iyisin:)) Şaka bir yana herkesin böyle dönemleri oluyor, kendimden biliyorum. Sağlıkçılara cidden yazık ama çok çok çok fazla çalışıyorlar. Sağlıkçısın ve sigara diyorsun öyle mi? Cık cık cık, çok ayıp :P Sigara değil de bir bölümcük dizi izleme molan olsaydı keşke, deşarj olurdun :D

Jelibonlar çok şirin, yerim! :D

Deniz dedi ki...

Canım benim bazen şeytan dürtmüyo değil, başlayacam en sonunda şu merede, korkuyorum :) Bu ara biraz rahatlayacam yaklaşık bir hafta kadar, bol drama stok yapmam lazım :D

Yorumun için teşekkürler...

hikaruivy dedi ki...

Ah tatlım sen de mi?! :)) Hepimiz bu patlamaları yaşıyoruz, kesinlikle öyle.. Yapacak bir sürü işin olması duygusunun insanda nasıl bir stres yarattığını iyi bilirim :( Sakin olmaya çalış e mi? Baby steps, sakın unutma ;) Ayrıca neyse ki 1 haftan kalmış, azıcık daha sabır... Ama şu enerjinin 7/24 bitmemesi dileğinden ben de istiyorum yaa, ne süper olurdu! :D

Deniz dedi ki...

:D :D :D

yaa sorma ben de, ben de :) Bu aralar iyiyim yaa, koyverdim gitti.Napim canımdan kıymetli mi? :)

7/24 olayı biraz zor, en azından benim için.Ama tanıdığım böyle gıcık tipler var.

Yorumun için saol, Baby steps, baby steps unutmam :)