7 Temmuz 2012 Cumartesi

Dramalarda Yeni Trend: Geleceğe Dönüş!

Hepinizin dikkatini çekmiştir.Şu sıralar Kore dizilerinde geleceğe gidip gelmek moda oldu.Bir yapım tutunca, arkası da çorap söküğü gibi geldi.İşte size kısa kısa son dönem dramalarda zaman yolculuğu...



Rooftop Prince: Yanlış hatırlamıyorsam bu dizi, bu yeni akımın fikir babası.Dizi de geleceğe geçiş reenkarnasyon olayına dayandırılıyordu ki biraz dozunu kaçırmışlardı bence.Aile boyu reenkarne olup günümüze gelmeleri biraz saçma da olsa, ilk başlarda ki zevki ortalarına doğru aşırı entrikaya sarıp kaybetse de, yine de zevkli bir diziydi.Bütün benliğimizle izlemedik mi izledik.Sonucunda da ne  öğrendik? Baldız baldan hakikaten tatlıymış o_O




Queen İn Hyun's Man : Bu dizi de de benzer bir şekilde karakterimiz Kim Boong Do günümüze geliyordu.Ama bu sefer geliş tarzı biraz farklıydı.Elinde ki tılsım sayesin de bunu gerçekleştiriyordu ki , Rooftop Prince'nin aksine bu gidip gelme olayını abartmıştı.Tılsımı okuyor hooop geçmişe, bir okuyor hoop günümüze.Gitti de geldi adamcaz.Ama muhteşem oyunculuğuyla Yoon In Na'yı gönül tahtına oturttuğum diziyi şiddetle tavsiye ediyorum.Üstelik kısa olan bölüm süreleri, cılkını çıkarmadan, aşırı entrikaya bağlamadan sonuca varması ve görüp görebileceğiniz en kararlı aşık Hee Jin kaymaklı ekmek kadayıfı.Bu yapım kesinlikle izlenilesi.



Time Slip Dr. Jin : Yetenekli bir doktorun bir olay silsilesiyle geçmişe dönmesini ve tıbbı sıfırdan keşfini anlatıyor.Şahsen hiç izlemedim.Bölümler bitince izleyebilirim belki.Bu ara güzel dizilerin bolluğu, artık bu geçmişe gidip gelme olayının abartılması beni biraz uzak tuttu diziden.











The Faith : Lee Min Ho'nun yeni dizisi henüz yayına girmedi ama dört gözle bekliyorum.Ne kadar bu zaman yolculuğu fikri gözüme pek hoş gelmese de, Le Min Hoo için izleyecem artık.Her ne kadar ben ona romantik aşık rollerini yakıştırsamda, bu çocukta bir aksiyon merakı var olduğu kesin.City Hunter'den sonra, burada da bir dövüşçüyü canlandıracakmış. Dr. jin ile benzer konusu olması Kore de pek tartışılmış.Anlaşıldığı üzere yine elimizde bir adet geçmişe dönen doktor mevcut.Unutmadan Lee Min Ho'nun kız arkadaşı da rakip dizi Dr.Jin de oynuyor.İki aşık şu sıralar hoş bir yarışta yani :)

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Rooftoop Prince'i izlemiştim. İlk 5 bölümde acaip güldüm... Son iki bölümde ise uzun zamandır hiç ağlamadığım kadar ağladım. İkisini birden başarabilmiş nadir dizilerden.:)

The Faith'in çıkmasını dört gözle bekliyorum. Lee Min Ho sonuçta.:)

Deniz dedi ki...

Öncelikle hoşgeldin :)

Rooftop Prince'in ilk bölümler iyiydi ama ilerledikçe dramaya dönmesi ve de prensin baldızı inatla tanıyamaması kurdeşen döktürmüştü bana :)

Lee Min Ho isterse uzaya yolculuk yapsın izleyecez artık :)

Alielle dedi ki...

Rooftop prince ve İnhyuns man konusunda sana katılıyorum :)Ayrıca bu kadar fazla yolculuktu falandı dizi çıkarmalarına gerek yoktu yahu :D Faithin de öyle olduğunu bilmiyordum Dr. Jin'i izlemeyi düşünmüyorum da belki Faithi izlerim bu arada anlatış şeklini sevdim eğlenceli yazıyorsun :)

Deniz dedi ki...

Faith de Le min ho değil de, kız geçmişe gidiyor ve de doktor.İşler tam da bu doktorluk olayında karıştı zaten.Yoksa geçmişe giden gelen çook :)Dr. Jin'in yapımcısı bizim senaryomuzu çaldılar falan demiş.Aslında tam olarak çalma denemez "esinlenme" dir o canım :)

Tarzımı beğenmene sevindim, amaç eğlenmek sonuçta.Sevgiler...

Unknown dedi ki...

Merhaba,


Bloglar Mahallesi (http://bloglarmahallesi.com/index.html) projemiz kapsamında;

Bloglar Listesi ve/ya Muhtarlık üyesi olduğunuz için, Bloglar Listesi ve Blog Katolog sayfalarınız hazırlandı.

Bloglar Listesi Sayfanıza ulaşmak için:
http://bloglarlistesi.blogspot.com

Blog Katalog Sayfanızın linki :
http://sinema.bloglarmahallesi.com/denizinyorungesi.html

Lütfen bir göz atarak;
a) değişiklik isteklerinizi
b) kategorisinde düzeltme gerekliyse
c) eğer başka ketegorilerde de olması gerekliyse bunların hangileri olduğunu
d) http://katalog.bloglarmahallesi.com/blogkatalogindex.html sayfamızdaki mevcut kategorilerden/temalardan farklı bir kategoride olduğunuza inanıyorsanız lütfen bu kategori ve/ya tema adını bildirin açalım…

Sayfa içeriğini, arzu ettiğiniz her zaman güncelleyebilir ve değiştirebilirsiniz.. Bu tarz istekleriniz için muhtar @ bloglarmahallesi.com adresine mail atmanız yeterlidir.

Bizim Bloglar Mahallesi (BBM) sitesi, dolayısı ile BlogKatalog ve Bloglar Listesi henüz yapılanmasını tamamlamadı, hızla ilerliyor…Önerileriniz, yorumlarınız ile hepimizin daha rahat kullanabileceği ve okuyucunun daha fazla beğeneceği bir hale getirmek isteriz. Desteğinizle daha geniş çevrelere yayılmak isteriz…

BBM olarak 1Ağustos 2012 tarihinde bir kampanya başlattık. Blogum SESlendi adlı bu kampanyamızın amacı değişik nedenlerden dolayı okuyamayanlar için sesli postlar hazırlamak. Detaylarına ve SESlenen bloglara/postlara Blogum SESlendi Kampanyası
(http://etkinlikler.bloglarmahallesi.com/bbmkampanyalari.html) sayfamızdan ulaşabilirsiniz..

Ayrıca:
Bloglar Listesinde yer alan isimlerin bazıları, Blog Star Seçmelerinde önerilen blogların isimleri olduğundan ve listeye otomatik alındıklarından dolayı veya sehven listeye alınmış olduğundan şu soruyu da sormak gereği duyuyoruz:

Bloglar Listesinden ve/ya Blog sayfalarından kaldırılma talebiniz var ise lütfen bildiriniz ki sayfa/larınızı kaldıralım, ama bizimle kalırsanız daha mutlu oluruz…

Sayfa/larınızı olduğu şekliyle onaylıyorsanız, değişiklik istiyorsanız veya sayfa/larınızn tamamen kaldırılmasını istiyorsanız lütfen en kısa sürede muhtar @ bloglarmahallesi.com adresine bildirin.

İlgi ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Bizim Bloglar Mahallesi..