22 Şubat 2012 Çarşamba

Can Bonomo - Love Me Back

Bir Eurovision maceramız daha resmen başlamış bulunmaktadır.Vatana millete hayırlı olsun :) Sizi bilmem ama ben bu Eurevision da eski kafalıyımdır.Ezelden beri pek hoşuma gider.Ortaokuldan beri hiç kaçırmam.Şebnem Paker'in üçüncülüğünü izlemiş adamım yani :) Etrafta dalga konusu olsam bile - yeni nesil işte - seviyorum , ne yapabilirim.

Can Bonomo'yu da yürekten destekliyorum( Çok klişe oldu ).Milliyetçi duygulardan mı bilmem şarkı güzel geldi bana.Aslına bakarsanız her yıl aynı şeyi söylerim ( Limi limi ley'in yarıştığı yıl hariç! )Müzik otoritesi olmasam da kolay akılda kalıcı bir melodisi var.Haydeee dediği kısma bayıldım :)  Buyrun bakalım ne düşüneceksiniz...

                                       

4 yorum:

hikaruivy dedi ki...

şebnem paker unutulur mu hiç?? ne güzel şarkıydı "dinle", hatta bence everyway that i can'den bile daha güzeldi. o üçüncülük olayından sonra ben de takip eder oldum. severim eurovision'u :)

can bonomo'nun şarkısı da güzel bence. özellikle girişi hoşuma gidiyor, tam sefarad müzikleri, kıpır kıpır! :) hadi bakalım inşallah iyi bi derece alır ;)

Deniz dedi ki...

Şarkıyı ben de beğendim.Rutin pop şarkısı değil en azından, tarzı var.Görecez bakalım kaçıncı olacaz.Malum şarkılar değil,ülkeler oylanıyor :(

Dinle'yi her zaman tek geçerim.Onun yeri ayrı:)

mydestiny dedi ki...

Can Bonomo'nun şarkısını ben de çok beğendim, müziği çok güzel, akılda kalıcı bir melodisi var. Dinlemesi eğlenceli, kıpır kıpır oluyor insan ve ben de o haydeee dediği kısıma bayılıyorum:))

Deniz dedi ki...

Merhaba mydestiny !

Bilmiyorum tamamen milliyetçilikten mi ama ben şakıyı gerçekten sevdim.Çok eleştiriyolar ama bence derece gelir.Haydeee diye diye ülkemize geri döner :)